MEDIA Central își extinde extinde portofoliul prin intermediul Offerista Group – Un parteneriat pentru o comunicare completă a ofertelor de retail.

Mönchengladbach  / București, 3 august 2021 – Excelența digitală se întâlnește cu liderul de piață pe segmentul de Drop Mailing: Cea mai mare rețea de Retail Marketing Digital din Europa – Offerista Group, acum face parte din consorțiul MEDIA Central. Prin noul parteneriat, ambele companii își vor unifica experiența în materie de publicitate online și offline, pe segmentul de Retail Marketing și vor crește semnificativ gama de servicii oferite clienților.

Comunicarea ofertelor se concentrează pe cerințe diferite ale consumatorilor și prin urmare, se află într-o relație simbiotică una cu cealaltă. Acesta este un aspect care se reflectă în utilizarea hibridă a canalelor de către consumatori, care este în continuă creștere. MEDIA Central deja colaborează din 2019 cu Offerista Group pentru a răspunde cât mai bine cerințelor clienților în ceea ce privește comunicarea completă a ofertelor.

Cu peste 130 de angajați în 8 locații din Europa, acum Offerista Group face parte din consorțiul MEDIA Central. Acest nou parteneriat înseamnă că ambele companii își propun să facă față cererii în continuă creștere, oferind cele mai bune servicii posibile dintr-o singură sursă. Prin utilizarea strategiilor cross-media, clienții ar trebui să beneficieze de o acoperire globală mult mai mare. Consorțiul MEDIA Central, este în același timp și agenție media independentă, cu servicii complete, și va continua să monitorizeze toate canalele într-o manieră neutră și în conformitate cu cerințele clienților.

Stefan Hamacher și Ingo Wienand, Managing Directors MEDIA Central „Offerista Group este sinonimă cu excelența digitală și ne sprijină în activitatea noastră de bază. După o lungă perioadă de colaborare de succes, am decis acum să devenim împreună o familie  și să îmbunătățim comunicarea ofertelor pentru clienții noștri din sectorul de retail.”

Benjamin Thym, CEO Offerista Group : „MEDIA Central are de peste 20 de ani un succes fabulos și în calitate de lider de piață pe segmentul de Drop Mailing, este un gigant în această industrie. Așteptăm cu nerăbdare să facem parte din echipă și să creăm împreună o poveste de succes!”

Înființat în 1997, consorțiul MEDIA Central s-a specializat în comunicarea de business și s-a transformat într-o agenție de media independentă, lider pe segmentul de Drop Mail. Grupul oferă o gamă largă de produse clienților săi, bazându-se pe cele mai inovatoare soluții de Geo Targetare, acoperă, de asemenea și soluțiile complete de publicitate în sectoarele out-of-home, radio și media digitală, alături de obiectivul său principal de comunicare offline a ofertelor. 

Offerista Group înființată în 2008, este specializată în soluții digitale de promovare personalizată pentru segmentul de retail și deține o rețea dedicată cumpărătorilor. Cu un accent principal pe retail, compania oferă soluțiii de publicitate flexibile, pe mai multe canale și consultanță pentru aproximativ 1.600 de brandurii internaționale de retail. Odată cu dezvoltarea de noi produse, cum ar fi Offerista Discover, un format digital pentru comunicări personalizate pentru segmentul de retail, Offerista Group s-a impus ca un jucător inovator pe piață.

Pe piața din România, vom continua să oferim clienților noștri soluții de promovare digitală pe toate canalele relevante, cu care pot atinge tot parcursul digital al consumatorului.

Offerista Group este reprezentată local de către Cătălin Pațachia – Country Manager România. Compania este, de asemenea, membră a IAB România. 

Despre MEDIA Central:

MEDIA Central este un consorțiu independent cu sediul în Mönchengladbach și birouri în Praga și Varșovia. Derulează operațiuni în 23 de țări europene, transmițând mesajele promoționale ale clienților săi pe baza celor mai noi tehnologii de geomarketing. Portofoliul de clienți al agenției cuprinde aproximativ 100 de companii din toate industriile, în special din domeniul retailului alimentar. MEDIA Central a fost înființată în 1997 și are în prezent aproximativ 300 de angajați. În 2019 a fost acreditată ca fiind un „Great Place to Work”, fiind unul dintre cei mai buni angajatori din Renania de Nord-Westfalia. 

 

Despre Offerista Group GmbH:

În calitate de rețea de Shopper Marketing, Offerista Group  oferă soluții digitale, personalizate individual, pentru marketingul bazat pe localizare ,al ofertelor, și are clienți din toată Europa. Mesajele promoționale sunt transmise printr-o rețea de canale relevante pentru utilizatori, prin intermediul unor campanii cross-channel. Offerista are o echipă de peste 130 de angajați, care sprijină și consiliază peste 1.600 de branduri internaționale de retail. Pe lângă sediul central din Berlin, are birouri si în Dresda, Essen, Viena, Sofia, Varșovia, Budapesta și București. Managing Directors – Tobias Bräuer și Benjamin Thym. Offerista este unul dintre cei trei inițiatori ai „Inițiativei Digitale Handelskommunikation” (IDH,  inițiativa pentru comunicarea digitală în retail), introdusă în anul 2021. Obiectivul inițiativei este de a crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la comunicarea digitală în comerțul cu amănuntul ca ramură de pionierat a industriei.