Broshura.bg е любимият сайт на българските потребители

Платформата за разпространение на дигитални каталози Broshura.bg зае първа позиция в категория “Уеб портали и електронна търговия” на класацията “Любимите марки на българските потребители” за 2022 г.

my_love_marks

Кристина Милкова, търговски директор в Offerista Group Bulgaria, прие наградата My Love Marks

 

На 5 юли 2022 г. в София бяха раздадени призовете за Бранд мениджър на годината, както и отличията на марките финалисти в 14-тото издание на единствената по рода си потребителска класация в България „Любимите марки”. Като една от най-популярните платформи за онлайн разпространение на дигитални брошури у нас, Broshura.bg спечели най-много от потребителските гласове във всички 3 етапа на класацията и завърши на почетната първа позиция в категория “Уеб портали и електронна търговия”.

За разлика от други класации, „Любимите марки” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „Любимите марки” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Близо 45 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове за 2022 г., като в първия етап участвалите в гласуването потребители са близо 10 000, във втория – над 20 000, а в третия, финален кръг – близо 14 000. Резултатите и точния брой гласове, дадени за всеки бранд в последния кръг, можете да разгледате тук.

В първи етап от класацията My Love Marks в категория “Уеб портали и електронна търговия” Broshura.bg беше номинирана заедно с giftstore.bg, reno.bg, ardeco-bg.com, awards.companyoftheyear.eu, framar.bg, ardes.bg, avtoikonom.bg, bebeto.org и BILLA kulinarium.bg. Във втори етап заедно с платформата за онлайн брошури продължиха и framar.bg, ardes.bg, avtoikonom.bg, bebeto.org и BILLA kulinarium.bg. А в третия, финален етап за топ 3 позициите се състезаваха adres.bg, BILLA kulinarium.bg и Broshura.bg. Платформата на Offerista Group Bulgaria завърши убедително на почетната първа позиция, като спечелваше и най-голяма част от потребителските гласове във всеки от етапите на конкурса. 

My love marks - logo

My love marks - graph

Финален етап от гласуването в My Love Marks

 

Първото място за Broshura.bg в класацията идва скоро след като отбелязахме и юбилейния, 10-ти рожден ден на платформата. Ето защо считаме наградата за потвърждение на лидерската й позиция в сърцата на потребителите у нас. Сигурни сме, че чрез нея и чрез останалите продукти на Offerista Group можем да предложим на ритейл сектора уникални дигитални решения.